Arrangementen
NIEUW! Arrangement HEY GORGEOUS litlle GIRL!
Een geweldig arrangement samengesteld voor meisjes in de leeftijdscategorie 7 t/m 11 jaar.
Eventjes het gevoel hebben een echt dametje te zijn, lekker tutten en vooral genieten.
Ze  zal ontvangen worden met een “beauty cocktail” (met daarin ranja of evt. fris), na ontvangst mag zei plaatsnemen in de behandelstoel en zal ik haar voorbereiden op een korte gezichtsbehandeling bestaande uit een reiniging met lekkere massage grepen waarop een maskertje volgt. (de producten die hiervoor gebruikt zullen worden zijn uitermate geschikt voor het jonge huidje.)
Als de gezichtsbehandeling voor zover klaar is gaan we over naar de handen van de jonge dame, ze zal een manicure ondergaan beginnend met een handbadje.
De nageltjes en nagelomgeving worden verzorgt, schoongemaakt en voorzien van een mooi kleurtje uitgekozen door haarzelf.
De handen worden in gemasseerd met een handcrème en de kleine gast ontvangt bij haar eerste behandeling een leuke goodie bag.
Arrangement HEY GORGEOUS litlle GIRL!€… (Prijs moet nog bepaald worden).NIEUW! Arrangement Gorgeous  from a girl to a lady
Een beautybehandeling speciaal gericht op jonge meiden in de leeftijdscategorie 12 t/m 18 jaar.
Als jonge meid zit je waarschijnlijk met een heleboel vragen over je huid. Wat ik vaak hoor is dat ze niet weten wat voor soort huidtype ze hebben waardoor er vaak verkeerde producten worden gebruikt of ze gewoonweg niet weten waar ze moeten beginnen. Huidverzorging begint met een goede reiniging. ,het zorgt er onder andere ook voor dat pukkeltjes en mee-eters minder  de kans krijgen te ontstaan!De behandeling word gestart met een huidanalyse om te kijken wat voor soort huidtype je hebt,Hier passen we de producten op aan. Hierna gaan we door met een reiniging van je gezicht en hals. Je kunt ervoor kiezen om je wenkbrauwen te laten epileren of wimper of wenkbrauwen te verven. Daarna gaan we kijken wat je huid nodig heeft. Een scrub of een masker. Tijdens de behandeling krijg je tips om zelf thuis mee aan de slag te gaan! Ook ga ik er nog even op in hoe je thuis het beste je gezicht kunt reinigen.

Vind jij het nou fijn om samen met een vriendin te komen, geen probleem!! Ze mag gewoon meekijken, of daarna eventueel zelf ook de behandeling ondergaan. Dat jullie afwisselen. Op de eerste plaats komt dat je je op je gemak voelt!

Tip: Ook een leuke behandeling om cadeau te geven.

1330541420dk2kz0

Geef een reactie